İnşaat

Size konforlu bir yaşam sunmak için çalışıyoruz

İnşaat sektöründe 30 yıldır faaliyetlerini sürdüren Beydağ İnşaat, insana ve doğaya saygılı olan, çağın gerekliliklerini bir arada sunmayı ve teknolojiden üst düzeyde faydalandıran bir kuruluştur.

Misyonumuz

Yenilikçi bir bakış açısı, çevre ve insan yaşamına duyduğumuz sorumluluk bilinci ile modern yaşam alanları inşa etmek temel ilkelerimizdir.

Vizyonumuz

Doğal dengeyi koruyan, yatırım yaptığı alanlara değer kazandıran, her yatırımda standartları yükseltmeyi amaçlayan, yenilikçi, rekabetçi ve güven inşa eden bir vizyona sahibiz.

Değerlerimiz

Ürettiğimiz her projede, inandığımız şirket değerlerimiz yatar. Tüm çalışmalarımızda, bu değerlerin göz ardı edilmemesi gerektiğini biliriz ve buna göre çalışırız. Değerlerimize bağlı çalıştığımızda daha fazla başarıya ulaşacağımızı biliriz.

Beydağ İnşaat

Geleceği öngören yönetim anlayışımız, yapı alanında uzmanlığa sahip kadromuz ve deneyimli işgücümüzle Türkiye’nin geleceğine yatırım yapıyoruz.
Aynı zamanda da yaşama değer katıyoruz.

Şehir içinde ve dışında yeni değerler yaratıp farklı yaşam merkezleri oluşturuyoruz, yeni yaşam alanlarını hayatınıza katmak için varız.

Projeler

Modern Mimarili Projeler

Merkez Ofisi

Satış Ofisi


how to add google map

Satış Ofisi


how to add google map

Bize Ulaşın

Lütfen boş alan bırakmayınız
  • 2
  • instagram 1
  • 4
  • 3
  • 5
Başa dön